Zamestnanec, ktorému každý dáva niečo, ale on má založené ruky za hlavou a usmieva sa

Ako absolútne neefektívne strácať čas v zamestnaní (alebo ako sa stať zamestnancom, ktorého nikto nechce)

Chcete byť zamestnancom, ktorého nikto nechce? Od izolácie od kolegov až po zmenu všetkých dokumentov na Comic Sans, tu je 10 tipov, ako to dosiahnuť!

1. Osobný rozvoj? Čo je to? Namiesto toho, aby ste sa učili nové zručnosti, strávte čas prezeraním memov a sledovaním videí o tom, ako otvoriť fľašu vína bez otvárača. Garantujeme, že to nikdy nevyužijete v práci.

2. Networking, alebo ako sa stať kancelárskym odľudom. Izolujte sa od všetkých. Namiesto toho, aby ste komunikovali s kolegami, strávte čas v kancelárii sami, zatvorení so sebou ako škorpión v púšti.

3. Plánovanie, alebo ako sa stať kancelárskym chaotikom. Zabudnite na plánovanie. Keď vás šéf opýta, čo robíte, odpovedzte, že “improvizujete”. A potom sa divte, ako rýchlo sa vaša kariéra zmení na voľný pád.

4. Zdravie, alebo ako sa stať kancelárskym zombíkom Zabudnite na strečing alebo cvičenia. Namiesto toho si objednajte fast food a zjedzte ho priamo pri stole.

5. Tvorivé myslenie, alebo ako sa stať kancelárskym robotom Nemyslite vôbec. Len vykonávajte úlohy ako stroj, bez akéhokoľvek emocionálneho alebo intelektuálneho zapojenia.

6. Čítanie, alebo ako sa stať kancelárskym analfabetom Namiesto čítania sa zamerajte na prezeranie reality šou alebo sledovanie videí o tom, ako sa nič nerobí.

7. Hudba, alebo ako sa stať kancelárskym rušivým elementom. Spustite najhlasnejšiu a najotravnejšiu hudbu, ktorú nájdete. Uistite sa, že to počuje celá kancelária.

8. Revízia, alebo ako sa stať kancelárskym vandalom. Namiesto toho, aby ste niečo vylepšili, pokúste sa niečo pokaziť. Zmente formátovanie všetkých dokumentov na Comic Sans a uvidíte, ako rýchlo vás kolegovia začnú nenávidieť.

9. Záujmy, alebo ako sa stať kancelárskym rušivým elementom, časť 2. Prineste si do práce svoje najhlučnejšie hobby, napríklad bubny alebo trúbku. Predpokladáme, že viete, čo máte robiť.

10. Relaxácia, alebo ako sa stať kancelárskym stres faktorom. Namiesto relaxácie a meditácie sa sústreďte na to, ako stresovať ostatných. Spustite alarm na svojom smartfóne každých 5 minút.

Takže, milí kolegovia, ak chcete byť zamestnancom, ktorého nikto nechce, jednoducho nasledujte tieto tipy a uvidíte, ako rýchlo sa vám to “vyplatí”! 😈😂

Handshake

Ak Vás článok zaujal a mali
By ste záujem o niektorú
službu, napíšte nám