Správne nastavená Google reklama vám pomôže k vyššiemu zisku

Reklama je základ. Dobre nastavená reklama je úspech. Ak chcete zvýšiť návštevnosť vášho webu, zvýšiť počet objednávok, predbehnúť konkurenciu a zvýšiť svoje predaje na internete, potrebujete efektívnu Google reklamu.

Google reklama – PPC (Pay Per Click) – je reklama s konkrétnym cieľom a presnou merateľnosťou. Zaplatíte iba toľko, koľko za reklamu zaplatiť chcete a podľa toho oslovíte relevantné publikum.

Ako vám OBS pomôže zarobiť viac pomocou Google reklamy?

Uvedieme príklad z praxe: Pre Google reklamu ste sa rozhodli, pretože chcete získať viac objednávok pre váš e-shop.

Vaša reklama – preklik na e-shop – bude stáť 1 € a na e-shop chcete poslať 1 000 ľudí. Na reklamu tak potrebujete kredit 1 000 €. Správa reklamy v OBS začína na 500 €/mesiac.

Vaša počiatočná investícia je teda 1 500 € s cieľom poslať na váš e-shop 1 000 relevantných návštevníkov.

Štandardne sa nakupujúcimi stáva cca 1 až 3 % návštevníkov. Z 1 000 ľudí, ktorých ste poslali na svoj e-shop, teda zvykne nakúpiť aspoň 10 zákazníkov – ak predávate produkt, na ktorom zarobíte aspoň 150 €, tak už od 11 zákazníkov sa vám reklama na Googli oplatí.

Chcete nastaviť efektívnu Google reklamu pre váš biznis?

Koľko stojí preklik cez Google reklamu na váš web?

Cena za preklik funguje na báze aukcie a pri každom kľúčovom slove i oblasti je odlišná. Cena závisí od kľúčových slov, počtu ich vyhľadávania a konkurencie.

Ak je konkurencia vysoká, cena za preklik bude tiež vysoká. Za prekliknutie môžete zaplatiť 0,10 €, ale aj 3 €. Dôležité je, že na Google reklamu klikne iba zákazník, ktorý má o inzerovaný produkt reálny záujem.

Príklad

Kľúčové slováCena za klik
Garsónka Bratislava0,15 €
Tetovacie štúdio0,18 €
Farby a laky0,25 €
Bazén0,35 €
Notebook0,38 €
Dvojlôžková posteľ0,60 €
Stavebné práce0,75 €
Autpožičovňa0,95 €
Briliantové náušnice1,20 €
Donáška jedla1,65 €
Hliníkové okná1,84 €
Tvorba web stránky3,15 €

Základom fungujúcej Google reklamy je jej správne nastavenie. OBS má k dispozícii tím špecialistov, ktorí vašu reklamu nastavia tak, aby bola efektívna a priniesla vám zisk.

Rozhodujúci je rozpočet na reklamu. OBS pripravuje reklamné kampane už od 500 € + kredit pre Google. Ideálny rozpočet pre maximálne využitie potenciálu reklamnej kampane je od 1 500 € mesačne. Prvotné náklady na nastavenie reklamy sú v cene jedného mesiaca manažmentu dopredu v závislosti od toho, či ide o reklamu pre e-shop, web alebo iné produkty. *všetky vyššie uvedené ceny sú bez DPH

Využite potenciál reklamy efektívne a s reálnymi výsledkami. OBS vám pripraví a nastaví účinnú Google reklamu, ktorá pomôže vášmu biznisu rásť.

Handshake

Ak Vás článok zaujal a mali
By ste záujem o niektorú
službu, napíšte nám